Värme ..

Åh, idag är det verkligen vår :) Man känner verkligen värmen ..
Vi var precis ute och gick, jag och malte, vi strosade runt en timme, men vi gick sakta, vi ville inte gå in!

Imorn kommer Lina och Anna hem från thailand, ska bli så kul att träffa dom i helgen! Torsdagkväll inkräktar vi Vetlanda, och sen blir det att umgås med dom hela helgen!
Har seminarie imorn på dan, sen på torsdag ska jag jobba och Ambjörn spelar match, så Lisa ska ha malte på eftermiddan, så snällt! :)

Haha, denna bilden på Malte är så rolig :0




Klar!

Tentan är nu gjord :) Gah, det är så svårt för ja vet verkligen inte hur det gick, antingen gick det bra eller åt skogen. Men men, nu är det över. Om ja inte gör omtentan i april, men de får man väl verkligen hoppas att man slipper!

Nu ska jag gå ut med malte, sen måste jag sätta mig och skriva på vår rapport.. Ska skriva en sammanfattning, bara två dar kvar nu sen är det långhelg :)

Efter helgens frossande är det bara orange godisar som ligger kvar i skåla :) Kan vara för att de smakar apelsin och det är inte så gott. 

:)

http://nelly.com/designyourbikini/?bikiniuser=NvSErn60zjVc0DcrXZ1kMh6yollVQ7IbradY#bikiniGallery

Detta är för övrigt en tävling jag är med i, designa en bikini för nelly.com. Som sagt, jag älskar deras kläder, och erkänn att min bikini är het :) Gå in å rösta på den..

Ljusare tider!

Ingen är gladare än jag när man ska ställa om klockan till sommartid! Känns så skönt att kvällarna blir lite ljusare ..
Åh, nånting annat som gjorde mig glad är förresten att igår, när jag jobbade så frågade en annan som jag jobbar med om jag inte ville jobba hennes pingstafton, och då i gengäld skulle hon ta min påskafton?! Hur glad blev jag inte? Jag bara hoppade där inne på lagret :) Så skönt verkligen att slippa stöka framoch tillbaka från Vetis till JKpg nästa vecka, så jag är hemma från torsdagkväll till måndag i vetis, då ska jag verkligen hinna träffa mina söta vänner och familj!

Malte ska för övrigt träffa fannys filip första gången på torsdag, vi får väl se hur det går ;)

Denna helgen är så lugn och skön, vi är dock inte riktigt krya här, bara malte som har mer energi än någon annan.. Ambjörn hostar som en galning och jag har fortfarande ont i halsen och huvudet. Det gör egentligen inte så mycket på en söndag, då man ändå inte gör så mycket, men nu råkar de vara så att jag har tenta imorn (!?)

Väldigt gammal bild på oss..

Första bilden vi fick på malte av uppfödaren. Mini!






After work

Haallå ja :)

Åh, seg dag, har sjukt ont i halsen, orkar inte göra nånting, har inte lust att göra nånting ..

Men hur som, så är det. Var i skolan och pluggade i tre timmar på förmiddan, sen ska vi på after work sen med ett par kompisar nere på stan. Ska bli kul!

Men egentligen vill jag bara ligga i soffan.. trist inlägg, I know!

Ja vill tillbaka hit över en helg ..


produktiv dag

Ja, det är det verkligen! Först började jag dagen med en promenad, sen pluggade jag några timmar medan Ambjörn städade hela lägenheten, sen åt vi lunch, för att sedan åka ner till stan!
Jag köpte en svart trenchcoat, (ja, det blev en svart, en viss person tyckte jag såg ut som en tant i den beiga) en korallfärgad scarf, en svart klänning och hellånga träningsbyxor. Sen hämtade vi även vårt fina nya duschdraperi!
Åkte sedan till plantagen och köpt en svart blomlåda, jord och massa små påskliljor!
Efter att ha städat balkongen igen, lagt ut mattan, och satt ut möberna planterade jag blommorna och nu är det vår på balkongen!

Bra Sara :)

Nu blir det en promenad i solen, för att sedan hoppa ner med näsan i böckerna igen!

Nästan våffeldag ..

Åh, idag har vi ätit våfflor, gott gott! Visserligen är det ju våffeldag imorn kom vi på nyss :P



Annars har jag som sagt, pluggat hela em. Eller bara nästan, var i skolan till tre, sen åkte vi direkt till en rastgård för hundar som ligger här. Riktigt bra sak faktiskt, dock var det sjukt geggigt och blött, så malte var helt svart och dyngsur efter ca 30 sekunder :)
Men kanonbra att det finns sånt faktiskt, hundar behöver springa av sig ordentligt! Vi kan nämligen inte släppa Malte lös på andra ställen, där det inte är staket runt, för han är inte direkt att lita på :P Ser han något som för stunden är roligare och mer intressant så finns inte en skrikande matte i hans värld längre..


(till fanny; såg en superhet klänning på nelly innan som du skulle vara skitsnygg i, en mönstrad från Vila som fanns i blått och typ beige. Liten, tajt och med lite volanger!)

Pluggdag!

Motivation är så svårt att hitta vissa dagar! Herregud.. Hade tentan varit på fredag hade jag känt på ett annat sätt, mer panik. Men nu när den inte är förrän på måndag känns jag irriterande lugn..

Annars är det rätt skönt att inte ha några lektioner.. idag på morgonen var jag och ambjörn och handlade mat. Jag såg att det var extrapris på smågodis och det ville jag självklart köpa, tyckte det skulle vara en sorts investering inför kommande helg och påsk.. Men det tyckte visst inte A, han bara sprang förbi allt gott med vagnen.. Haha, jag kanske ska tacka han, annars hade de varit slut inom ett par dagar :)
Jag skulle förövrigt kunna leva på smågodis tror jag. Mat bryr jag mig inte alls så mycket om, men godis. Haha!

Malte firar påsk på öland förra året! Då var det minsann ingen snö inte ..


Måndag

Hallå ja!

Nasse och smuts. Helgens funderingar! :)
Åh, jag längtar till påsk! Förutom allt jobb och plugg så ska jag träffa alla mina favoriter igen! Lina och Anna kommer hem påskveckan från thailand och pamela och elin kommer hem också och de har jag inte träffat på jättelänge heller ..
Annars ligger det till så att veckan består av plugg och plugg. Har tenta om precis en vecka! Så det blir mycket att läsa..
Nehe ne, nu ska jag ut och promenera en runda med malte, sen ska jag sätta mig och läsa igen!


=)


Söndag

Nu är det söndag igen, gud vad veckorna går fort! Kom precis hem från nathalie, varit där och fikat lite! Alltid lika mysigt.. hon har för övrigt världens sötaste mage nu :)

Helgen har varit jättebra, fredagkvällen hos syster var jättemysig, det är faktiskt få jag skrattar så mycket ihop med som hon! :D Hennes lille kisse var helt galet gullig, och liten! Ska lägga upp bilder sen! :)
Sen på lördagen, eller snarare igår, var vi på stan, och tro att vi blev farliga ;) Hehe. Nee, men köpte en kofta och massa smink.. Sen köpte jag också de skorna jag har tittat ett tag på, helt galet snygga!! Så nu längtar jag ännu mer till våren så jag kan använda dem!

Är som sagt på mellanlandning i vetlanda, men ska vidare nu snart, upp till Ambjörn som visserligen pluggar.. Men söndagar är söndagar så då blir det mys iaf :)


God morgon!

Nu ska jag snart gå ut med lillen, sen blir det en supersnabbis ner till stan tror jag!
Är sjukt shoppingsugen nämligen .. Jag vill så gärna ha ett par skor jag har hittat från vagabond, men nu hade visst mamma titta ut samma skor och köpt dem :) Men men, vi får väl ha samma..
Sen blir det lunch med min kära sambo sen blir det att åka till vetis med malte, sen direkt vidare till växjö! Ska bli såå mysigt att åka ner till Fanny! :) Ikväll ska vi bara ha myskväll med mat och vin, sen imon ska vi ner till stan en sväng och titta lite. Skulle tydligen bli fint väder ihelgen och ganska varmt, hoppas det blir så nu då!

Sen på söndag ska jag, Pia, Bella och Sofia till Natha och fika! Ska bli så mysigt, har inte träffat Nathalie på jättelänge!

:D


shabbychic?

Åh jag bara älskar sån här inredning..




Just det!

Detta får ja hem idag från HM!
Nattlinnet och linnet iaf, sen kommer duschdraperiet och skorna senare. (det värsta med HM är att det tar sån tid att få hem saker..)

 





Planer

Åh, nu är det morgon! Jag har för övrigt tvättid nu på förmiddagen, vilket jag hade glömt då jag bestämde fika med anna nyss! Men men, så är det :)
Blir kanske en sväng till stan i em, har nämligen inga lektioner idag. Men blir en del plugg med, måste verkligen det! Är en och en halv vecka kvar till tentan. Är riktigt seg kurs för övrigt, knappt några föreläsningar, bara massa böcker att läsa.

Åh, nu är det bestämt, ska till Fanny i helgen, vad mysigt det ska bli! Ska förbi vetlanda med malte med, så de har lite att göra där nere i helgen ;)

 




Väldigt fint kort på er!



skola

Jaha ja, nu är det skola idag som gäller! Ska ses nu vid nio och skriva ihop frågor som vi ska ställa till vårt företag som vi har på våra fältstudier i denna kursen.

:)

Malte ligger här och tittar på mig med sina stora bruna ögon och vill itne att jag ska lämna honom.. Men så är livet, ibland måste man vara ensam några timmar!

Igår  kväll var som sagt tjejerna här en sväng, väldigt mysigt! Alltid kul att sitta å babbla lite :)
I em är faktiskt ambjörn ledig, tro det eller ej! Ser vi fram emot..

Kul det är att Barbro också skaffat blogg, då kan vi övervinna våran tidigare bloggfobi ihop! :P fannyherdin.blogg.se 


Filip

här är den lille filuren!

Ledig dag!

Idag har jag inte haft något i skolan.. Skönt! Jag och malte har haft en heldag ihop, vi har varit ute och gått i det fina vädret, städat, handlat och även städat balkongen! Så nu är det faktiskt vår, nästa steg är bara att få ut matta och möbler på balkongen. Sen så! :)

Ikväll kommer Pia, Ewe, Anna och Frida hit på myskväll med lite te och mackor!

Det jag funderar mkt på i veckan är när jag ska ner till Fanny och hälsa på.. helgen? Vill så gärna träffa lille fille!
Malte får dock vara hemma hos husse, annars skrämmer han slag på den lille kissen. Han har en förmåga att rusa fram till allt som rör sig och busa helt hejdlöst :) Så vi väntar nog ett par veckor till innan vi släpper ihop dom, känns bäst så!


 

 


måndag!

Är det för länge att vänta på ett par skor man beställt i tio veckor?
Känns så va? jag får nog avbeställa dom :)

Är för övrigt ett par skor från HM som knappt inte kostar nått, men ändå, känns lte segt att vänta!
Dock får jag hem nattlinnet och det puderrosa linnet denna veckan! :D

På tal om något annat, helgen har varit kanon, med lite fest hos Anna och en slappsöndag med familjen har det varit skönt.. Lite för lite plugg dock kanske!

Kära syster hämtade sin lille kattbebis igår, filip! Hur söt som helst, vill hälsa på er nu direkt! 
 

finaste kudden!


Snart helg!

Jag kom precis hem från skolan, var som valigt lika hungrig när jag kommer hem därifrån!
Jag och söta Ebba diskuterade som vanligt mode och inredning, det gör vi alltid när vi ses! Jag har hittat min själsfrände där kan jag säga ;) .. Hon bad mig för övrigt att gå in och titta på HM HOMEs nya saker de har fått in.. Och det gjorde jag rätt i kan jag säga!
Supermycket fint hade de fått in, massa rosa och massa rosor på sakerna, precis det jag älskar! Vårt sovrum domineras av vitt, spets och rosor :) Precis så tjejigt som jag vill ha det!

Nu känner jag att jag borde sätta mig och plugga.. har fyra st böcker som jag ska läsa på ett par veckor, så blir en del sånt framöver! Men vi har så lite lektioner i denna delkursen s¨de borde inte vara något problem..

Imon kommer Bella hit över dan, så jag och Pia ska fika/luncha med henne innan jag börjar jobba vid fyra! Mysigt! :)

have2have

Just de, inte att glömma!



Bilden kommer från have2have.se!

nelly.com

Jag älskar nelly.com! Jag vet inte hur mycket kläder jag har därifrån och jag skulle vilja beställa allt om ja bara kunde :)
Senast beställde jag en svart spetsklänning, skulle gärna vilja ha en vit också, men fanns bara kvar i riktigt rosa, och det skulle inte vara riktigt jag!
Däremot har jag lite andra favoriter ..







 





=)

Nu ligger jag och slappar i soffan efter att precis ha gjort en kyckling och fetaost-sallad.. Himla gott! Det behövdes något nyttigt efter den ENORMA kanelbulle jag åt när jag fikade med Pia innan kan jag säga. Den var sjukt stor :)
Efter fikan gick jag och ambjörn en långrunda i solen med Malte innan han stack iväg till sin träning.

Jag har för övrigt en crush på mango.. Det är nog det godaste som finns just nu! Jag äter det i princip hela tiden, dock så var den jag hade hemma idag inte så mogen, så de var sådär, men annars är dom oslagbara :)

Nehe, nu blir det att hitta nått att titta på på tvn!


Sol!

Gud vad fint väder det är ute idag! Höll visserligen på att ramla ca 30 ggr under senaste promenaden med Malte. Han halkar också, men har sån fart ändå! Han envisas med att rulla sig på skaren, dör snön är hård, han rullar sig och grymtar och tycker att livet är underbart :)

Jag ska ner till stan snart, träffa Pia. Borde också traska förbi polisen också och skaffa ett nytt pass, mitt går ut om två månader.. Sen borde jag boka tandläkartid och hämta ut mina böcker också.  Men det får vi se hur det blir med det!
Idag känner man ju att man bara vill vara ute. Blir så glad av solen! Dock kom A hem nyss och sa att han hört att det skulle bli snö och kallt i helgen?! Jag måste flytta till ett annat land. Eller iaf söder ut..

sötot :)


Att blogga

Jaha, nu är det min tur då. Jag har alltid varit lite sådär när det kommer till bloggar, men nu har jag faktiskt kommit underfund med att i princip alla gör det. Jag skulle nämligen bli väldigt glad om mina närmaste vänner hade en blogg som jag kunde läsa. Så jag tänkte att jag ska testa nu! :)

RSS 2.0